شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۴:۱۷
Saturday Apr 20, 2024 04:17

اشتباهات خطرناک در مورد صندلی مخصوص ماشین کودک

تندرستی کودکان , دکتر حسین شهریاری , متخصص کودکان , tandorostikoodakan
تندرستی کودکان: والدین چند اشتباه خطرناک در مورد صندلی ایمنی کودک یا صندلی مخصوص خودرو کودک دارند که در این مطلب با مهم‌ترین این موارد آشنا خواهید شد.
صندلی ایمنی را زودتر از موعد به صورت رو به جلو قرار می‌دهند
بچه‌ها سر بزرگ و گردن نسبتاً ضعیفی دارند، بنابراین اگر کودکی در یک تصادف به سمت جلوی اتومبیل قرار داده شده باشد، سر او می‌تواند به طور ناگهانی و شدیدی به جلو پرتاب شود و منجر به آسیب‌دیدگی ستون فقرات شود. صندلی ایمنی رو به عقب اتومبیل با توزیع نیروی تصادف به تمام بدن، از سر، گردن و ستون فقرات او بهتر پشتیبانی می‌کند.
بنابراین بچه‌ها را تا وقتی به حداکثر محدودیت قد و وزن برای صندلی ایمنی خودرو می‌رسند در وضعیت رو به عقب نگه دارید. بیشتر صندلی‌های تبدیل‌پذیر رو به عقب می‌توانند کودکانی با وزن ۱۸ کیلوگرم یا بیشتر را در خود جای دهند، پس آنها تا حدود چهار سالگی می‌توانند در وضعیت رو به عقب خودرو بمانند.
تسمه‌های مهار پیچ‌خورده یا شل هستند
اطمینان حاصل کنید که تسمه‌های مهار صاف و پیچ نخورده باشند. مهار را به اندازه‌ٔ کافی محکم ببندید، طوری که کودک را در یک حادثه سر جایش نگه دارند. اگر می‌توانید قسمتی از تسمه را بین دو انگشت خود نگه دارید، اگر توانستید، پس تسمه خیلی شل بسته شده است.
گیرهٔ تسمه خیلی پایین بسته شده است
گیره‌ٔ مهار را که دو تسمه‌ٔ شانه را به هم متصل می‌کند در سطح زیر بغل قرار دهید. این گیره تسمه‌ها را در جای خود نگه می‌دارد تا کودک شما در هنگام تصادف سر جایش نگه داشته شود. گیره‌ای که خیلی پایین بسته شود تسمه‌ها را در جای خود نگه نمی‌دارد و در صورت حادثه می‌تواند باعث آسیب ارگان‌های داخل شکم شود.
به کودک لباس زیادی پوشانده شده است
چیزی ضخیم‌تر از یک سویشرت سبک را بین کودک و تسمه‌های مهار قرار ندهید. حجم اضافی لباس هنگام تصادف فشرده شده و باعث شل شدن تسمه مهار می‌شود، طوری که کودک دیگر سر جایش محکم نیست. بنابراین پس از اینکه تسمه را بستید، روی کودک خود را با لباس یا پتو بپوشانید.
صندلی خیلی قدیمی است
بیشتر صندلی‌های اتومبیل پس از شش سال منقضی می‌شوند. پلاستیک به مرور زمان و با افزایش سن شکننده می‌شود و ایمنی صندلی را به خطر می‌اندازد. اگر صندلی ایمنی را از کسی قرض می‌گیرید یا صندلی ماشین کودک دست دوم می‌خرید، یا اگر از صندلی استفاده شده‌ٔ خواهر یا برادر بزرگ‌تر استفاده‌ می‌کنید، تاریخ انقضا صندلی را نگاه کنید یا با شرکت سازنده تماس بگیرید.
منبع: مادرشو
۲۷ دی ۱۳۹۹
کد خبر : ۵۱۶
کلیدواژه ها: تندرستی کودکان , دکتر حسین شهریاری , متخصص کودکان , tandorostikoodakan

نظر بیننده ها

امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید