جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۰:۵۳
Friday Apr 26, 2024 00:53

نماینده یونیسف در ایران: مسئولان شهر صدای کودکان را بشنوند

تندرستی کودکان , دکتر حسین شهریاری , متخصص کودکان , tandorostikoodakan
تندرستی کودکان: نماینده یونیسف در ایران گفت: به مسئولان شهر این پیشنهاد را می دهم که شنیدن صحبت های کودکان را در اولویت قرار داده و صدای آن ها را بشنوند.
مندیپ اوبرایان، در آیین اعطای نشان کاندیداتوری شهر دوستدار کودک یونیسف به اصفهان که در هتل آسمان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: امسال با سردرگمی و اطمینان نداشتن درباره بیماری همه گیر کووید -۱۹، یک بحران جدی در حوزه سلامت رخ داد و زندگی همه ما را به لحاظ شخصی و حرفه‌ای و زندگی کودکان به ویژه آسیب‌پذیرترین کودکان را تحت تأثیر قرار داد.
 
وی افزود: از سویی دیگر امسال سالی پر از امید، همبستگی و مشارکت جهانی بود که در آن راه حل‌هایی برای چالش‌های ناشی از پاندمی در سطح محلی و جهانی ارائه شد.
 
نماینده یونیسف در ایران با بیان اینکه هم اکنون ۵۸ کشور در مقایسه با ۴۰ کشور در سال ۲۰۱۹، ابتکار شهرهای دوستدار کودک را با همکاری یونیسف در سطوح مختلف اجرا می‌کنند، تصریح کرد: شهر دوستدار کودک به شهر یا اجتماع محلی گفته می شود که در آن نظرها، نیازها، اولویت‌ها و رفاه کودکان بخشی جدایی ناپذیر از سیاست‌ها، برنامه‌ها و تصمیم‌های عمومی است.
 
اوبرایان، اطمینان از اینکه کودکان بتوانند در یک محیط امن، عادلانه، سالم، زندگی کنند را از مهمترین اهداف یونیسف در شهر دوستدار کودک دانست و گفت: ابتکار شهرهای دوستدار کودک توجه بسیاری را به خود جلب کرده است، به عنوان مثال از تهیه یک وعده غذای گرم روزانه در شهر پوتسدام در آلمان، توسعه مهارت‌های نوجوانان در ویتنام و آموزش معلمان در زمینه حمایت روانی و اجتماعی و راه اندازی بسترهای مجازی برای شهرها جهت تبادل تجربیاتشان در فنلاند انجام شده است.
 
وی با اشاره به برخی اقدامات ایران که با حمایت یونیسف و سایر شرکای کاری در راه اجرایی کردن ابتکار شهرهای دوستدار کودک طی دو سال گذشته انجام شده است، اظهار کرد: بهمن ماه ۹۸، نخستین کنفرانس ملی شهرهای دوستدار کودک در ایران برگزار شد که این کنفرانس آغاز سفر اصفهان برای تبدیل شدن به شهری شایسته برای کودکان به ویژه برای اقشار آسیب پذیر از جمله کودکان با توانایی‌های متفاوت و نیازهای ویژه بود.
 
نماینده یونیسف در ایران  ادامه داد: تابستان سال ۹۸ وزارت کشور و یونیسف با پشتیبانی شبکه شهرهای دوستدار کودک در ایران با مشارکت بیش از یک هزار و ۷۰۰ کودک و جوان از ۳۰ شهر و ۱۹ استان در سراسر ایران چشم اندازی با عنوان «شهر دوستدار کودک چگونه شهری است» را طراحی کردند و نتایج به دست آمده از نظرات کودکان نسبت به شهرداران در بیانیه جهانی کودک و جوانان از ۱۶۷ کشور در نظر گرفته شد.
 
اوبرایان همچنین گفت: در پاییز سال گذشته نیز شهرداری اصفهان در اجلاس جهانی شهرهای دوستدار کودک در کلن آلمان شرکت کرد و در کنار بیش از ۱۰۰ شهردار از بیش از ۴۰ کشور جهان به منظور تعهدات اصفهان برای اجرای برنامه شهر دوستدار کودک بیانیه شهرداران کلن را امضا کرد.
 
وی گسترش ابتکار شهرهای دوستدار کودک را گامی بسیار مهم در تبدیل اصفهان به شهری دوستانه تر برای کودکان دانست و افزود: با امضای تفاهم نامه همکاری بین وزارت کشور، دفتر یونیسف در ایران و شهرداری، اصفهان به عنوان نخستین شهر از ایران برای پیوستن به شبکه جهانی شهرهای دوستدار کودک، به عنوان یک شهر کاندیدا شناخته می‌شود و لوگوی کاندیداتوری شهرهای دوستدار کودک را دریافت می‌کند.
 
نماینده یونیسف در ایران اعطای این نشان را به معنی پذیرش مسئولیت بهبود هرچه بیشتر رفاه کودکان به ویژه آسیب‌پذیرترین کودکان از سوی شهرداری اصفهان عنوان کرد و گفت: شهرداری اصفهان با مشارکت معنادار کودکان و نوجوانان و با هماهنگی کامل با کمیته ملی هماهنگی شهرهای دوستدار کودک و یونیسف و همچنین نظرهای تخصصی برنامه محور را در تمام مراحل ارائه می‌دهد.
 
اوبرایان با ابراز خرسندی از حضور ۱۲ شهر ایران به عنوان پایلوت شهرهای دوستدار کودک، خاطرنشان کرد: شهرهای دوستدار کودک از منظر کودکان به شهر نگاه می‌کنند. به مسئولان شهری در اصفهان توصیه می کنم شنیدن صحبت‌های کودکان را در اولویت قرار داده و آنها را در تصمیم گیری ها درگیر کنند تا بتوانند رویاهای کودکان را برای شهرشان بهتر درک کنند.
 
به گزارش ایسنا، در مراسمی تفاهم نامه همکاری وزارت کشور، شهرداری اصفهان و دفتر یونیسف در ایران به منظور اعطای نشان کاندیداتوری شهر دوستدار کودک یونیسف به اصفهان به امضا رسید و اصفهان لوگوی شهرهای دوستدار کودک را دریافت کرد.
 
در حاشیه این مراسم، نمایشگاه نقاشی کودکان به نمایش درآمد و لوگوی طراحی شده توسط کودک اصفهانی و همچنین تمبر شهر دوستدار کودک رونمایی شد.

منبع: ایسنا

۱۶ بهمن ۱۳۹۹
کد خبر : ۵۵۲
کلیدواژه ها: تندرستی کودکان , دکتر حسین شهریاری , متخصص کودکان , tandorostikoodakan

نظر بیننده ها

امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید